Welcome to our website

Optičke usluge | Mjerenje vida | Izrada naočala | JO-JO Optika

Usluge

Stručno savjetovanje i mjerenje vida​

Provjeru vida možete obaviti brzo i jednostavno, bez čekanja i potpuno besplatno! Kod nas se brizi o vidu pristupa stručno i s posebnom pozornošću: od savjeta oko najbolje zaštite očiju do odabira dioptrijskih okvira i sunčanih naočala.

Stručna pomoć pri odabiru okvira i naočalnih leća

Optika je opremljena najsuvremenijom tehnologijom za izradu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih naočala te nudi visoko sofisticirana rješenja za svakog korisnika. Uz jednojakosne i bifoklane proizvodimo i multifokalne (progresivne) naočale kojima se postiže maksimalna vidna oštrina na svim udaljenostima (gledanje na blizu, na srednju udaljenost i na daleko). Također, u ponudi imamo i individualne jednojakosne leće koji omogućuju bolji periferni pogled (koji je osobito bitan kod većih dioptrija) te Anti-fatigue leće (napredna jednojakosna leća koja smanjuje zamor oka,uz korekciju) te Interview leće (ima sve prednosti jednojakosne leće za blizinu prema zadanom receptu ali dodatno pruža dobar vid i na srednjoj udaljenosti.)

Kontaktne leće i otopine

Iz ponude kontaktnih leća možete odabrati: dnevne leće, dvotjedne leće, mjesečne leće, tromjesečne leće, godišnje leće; leće za astigmatizam i multifokalne leće, leće u boji te sve otopine za održavanje leća kao i kapi za oči. Nositelji kontaktnih leća, osim pregleda vida za leće, dobit će poduku o stavljanju i nošenju leća kao i stručne savjete o lećama i održavanju leća.

Servis svih vrsta naočala (lotanje i popravci naočala)

Manje popravke na naočalama napravit ćemo Vam besplatno kao i servis te prilagodbu kupljenih naočala. Razumijemo hitnost Vaših zahtjeva. Lotamo, varimo, lijepimo i popravljamo sve vrste Vaših polomljenih naočala i okvira bez obzira da li se radi o plastičnim, metalnim ili titanijum

Kvalitetna i brza izrada naočala

Naočale izrađujemo u vlastitoj, vrhunski opremljenoj radionici na najmodernijim kompjuterskim strojevima i aparatima. Kvalitetu izrade garantiraju naši majstori očne optike.

Primamo recepte HZZO-a

Primamo recepte HZZO-a za izradu naočala, kontaktnih leća i slušnih pomagala. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija, iznimno ljubazno i stručno osoblje izaći će vam u susret.

Mogućnost plaćanja gotovinom i karticama

Nudimo razne privlačne mogućnosti plaćanja koje neće odmah pretrpati Vaš račun. U suradnji s bankama osigurali smo mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata. Obrada rata odvija se izravno na mjestu kupovine.

Velik izbor sunčanih i dioptrijskih okvira

U ponudi imamo i veliki izbor sunčanih naočala i dioptrijskih okvira vodećih robnih marki koje potpisuju poznati modni kreatori: Burberry, Gucci, Giorgio Armani, Persol, Prada, Ray Ban, Vouge, Carrera.

Loyalty program

Sve naše vjerne stranke u loyalty programu dobivaju dodatne popuste!

Slušna pomagala

Uz odjel optike već nekoliko godina uspješno djeluje naš novi segment poslovanja - odjel za slušna pomagala. Nudimo vrhunska slušna pomagala, uslugu servisa te laboratorija za otoplastiku. Naši stručnjaci sa 20 godina iskustva su vođeni samo jednom idejom - poboljšati klijentima kvalitetu života. Slušna akustika je napretkom tehnologije postala iznimno razvijena i kompleksna grana ortopedskih pomagala te će naši stručnjaci pronaći primjereno rješenje za Vaše potrebe. Primjenjujući opsežno iskustvo iz područja audiologije, akustike i elektronike ponuditi ćemo Vam optimalno rješenje pri odabiru slušnog pomagala i pripadajuće opreme.

VAŠA KOŠARICA

close

Prijavite se na newsletter