Welcome to our website

Popravak naočala i okvira | Lotanje naočala | JO-JO Optika

Popravak naočala

Zašto bi Vam nakon loma stakla ili okvira jedina opcija bila kupovina novih naočala? Ako su Vaše dioptrijske ili sunčane naočale pretrpjele oštećenje, to ne mora značiti da je njihovom korištenju došao kraj. Donesite svoje oštećene naočale u JO-JO optiku i naši iskusni optičari će ih popraviti u kratkom roku, a vi se ne morate brinuti o troškovima kupovine novih naočala.

Servis naočala – pouzdana i provjerena usluga

Oštećenje na naočalama može prouzročiti mnoge brige i probleme nositeljima naočala. Izgrebano staklo onemogućuje jasno i pregledno vidno polje, što otežava svakodnevno nošenje naočala i smanjuje kvalitetu života. Razbijeno staklo pak znači potpunu nemogućnost korištenja naočala.

Slomljeni okviri su također problem s kojim se nositelji naočala redovito susreću. Nerijetko se slomljeni okviri pokušavaju popraviti brzim rješenjima poput nanošenja ljepljive trake na oštećeno područje, no nošenje slomljenih okvira izrazito je neugodno i nepraktično.

Uštedite sebi vrijeme koje biste utrošili na samostalno popravljanje naočala i obratite se stručnjacima u JO-JO optici. Posjedujemo alate vrhunskih tehničkih specifikacija i koristimo provjerene metode koje jamče izvrsne rezultate, bez obzira na razinu oštećenja.

Izvršavamo popravke svih vrsta uključujući lotanje naočala, varenje i lijepljenje. s plastičnim, metalnim i titanijskim okvrima, varenje okvira, bez od plastike, metala ili titanija.

Manji popravci su besplatni

Manje popravke i prilagodbu Vaših kupljenih okvira radimo besplatno. Dovoljno je posjetiti neku od naših poslovnica i na lokaciji ćemo servisirati Vaše naočale. Bez obzira na to je li Vam potrebna promjena stakla ili popravak okvira, JO-JO optika može riješiti Vaše probleme brzo i efikasno. Dioptrijske i sunčane naočale nakon popravka izgledaju besprijekorno te ih možete nastaviti nositi godinama.

Zašto odabrati popravak naočala u JO-JO optici?

VAŠA KOŠARICA

close

Prijavite se na newsletter