Welcome to our website

Slušna pomagala i pribor | JO-JO Optika

Prikazuje se svih 6 rezultata

Uz odjel optike, JO-JO se ponosi i vrhunskim odjelom za slušna pomagala u sklopu kojeg već nekoliko godina nudimo samo najbolje slušne aparate, pribor za slušna pomagala, uslugu servisa slušnih aparata i pomagala te kontrolu sluha.Slušna pomagala poboljšavaju Vaš sluh i štite ga od daljnjih oštećenja, a istovremeno povećavaju razumljivost govora te tako podižu kvalitetu Vašeg života i omogućuju lakšu komunikaciju.

Istražite našu online ponudu ili nas posjetite u jednoj od 15 JO-JO poslovnica i odaberite slušna pomagala vrhunske kvalitete. Naši iskusni i pristupačni stručnjaci uvijek su Vam na raspolaganju pri odabiru aparata za sluh koji će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama.

Najbolji slušni aparati i pribor

U JO-JO optici veliki naglasak stavljamo na poboljšanje kvalitete života svojih klijenata, pa stoga uvijek pratimo najnovije trendove, tehnološke napretke i inovacije s ciljem kontinuiranog poboljšanja vlastite usluge i ponude slušnih aparata.

Primjenjujući opsežno iskustvo iz područja audiologije, akustike i elektronike te slušajući Vaše želje i potrebe, naši stručnjaci ponudit će Vam najbolje rješenje pri odabiru slušnog pomagala i pripadajuće opreme.

Vrste pribora za slušna pomagala u JO-JO optici:

Zašto kupovati slušne aparate i pomagala online u JO-JO webshopu?

  • Iskoristite različite načine plaćanja – kartično, virmansko ili gotovinsko plaćanje pri preuzimanju.
  • Kupujte sigurno uz WSPay sustav za online plaćanje.
  • Naručite slušna pomagala ili druge proizvode u vrijednosti iznad 500 kn i iskoristite besplatnu dostavu.
  • Pratite status svoje narudžbe, lokaciju paketa i vrijeme dostave.

VAŠA KOŠARICA

close

Prijavite se na newsletter