Welcome to our website

Kontaktne leće | Akcija | JO-JO Optika

Prikazuje se svih 16 rezultata

Kontaktne leće su medicinska pomagala čiji je glavni cilj ispraviti refrakcijske nepravilnosti oka koje se mogu manifestirati u vidu kratkovidnosti, astigmatizma ili dalekovidnosti.Ovisno o Vašem stilu i potrebama, postoje različite vrste leća za oči, pa tako u JO-JO optici možete pronaći: dvotjedne lećejednodnevne lećeleće u bojileće za astigmatizammjesečne lećemultifokalne leće, te tromjesečne leće.

U JO-JO optici uvijek se prilagođavamo svim Vašim potrebama i željama, i upravo zato možete biti sigurni da ćete kod nas pronaći prave kontaktne leće za sebe.

Kontaktne leće – idealno rješenje za Vaš problem s vidom

Koliko god voljeli svoje naočale, zasigurno ste ponekad poželjeli zamijeniti ih nečim što će Vam pružati više slobode prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Upravo to dobivate s kontaktnim lećama!

Prednosti leća za vid su mnoge. Uz njih se možete slobodno i bez ikakvog straha ili ustručavanja baviti sportskim aktivnostima. Kontaktne leće ne podliježu modnim trendovima te ne morate razmišljati koji model odabrati. Budući da na njih ne utječu niti vremenski uvjeti, Vaše kontaktne leće nikad se neće zamagliti tijekom hladnijih dana. Leće za oči Vam također omogućuju šire vidno polje, a ako pak želite promijeniti boju očiju, uvijek možete eksperimentirati s lećama u boji.

Posjetite nas već danas u jednoj od 15 JO-JO poslovnica u Zagrebu i okolici i rado ćemo Vam pomoći pri odabiru idealnih kontaktnih leća za Vas. Naši iskusni optičari tu su kako bi Vam pomogli u odabiru te Vam objasnili sve o njihovom pravilnom skidanju, stavljanju, čišćenju i održavanju.

A ako već znate kakve leće su Vam potrebne, naručite svoje već danas putem JO-JO web shopa! Uz nas možete računati na potpuno sigurnu kupnju, različite načine plaćanja, te besplatnu dostavu.

Zašto kupovati kontaktne leće online u JO-JO webshopu?

  • Iskoristite različite načine plaćanja – kartično, virmansko ili gotovinsko plaćanje pri preuzimanju.
  • Kupujte sigurno uz WSPay sustav za online plaćanje.
  • Naručite kontaktne leće online ili druge proizvode u vrijednosti iznad 500 kn i iskoristite besplatnu dostavu.
  • Pratite status svoje narudžbe, lokaciju paketa i vrijeme dostave.

VAŠA KOŠARICA

close

Prijavite se na newsletter