Welcome to our website

Besplatni pregled vida | JO-JO Optika

Besplatni pregled vida

Prijavi se na besplatnu kontrolu dioptrije i ostvari 40 eura popusta na kompletne dioptrijske naočale.

Osjetite li često umor u očima?

Muče li Vas glavobolje ili zamagljen vid?

Tada je vrijeme za kontrolu vida!

Gotovo svaka druga osoba ima neku vrstu dioptrije ili pogreške vida kao što su dalekovidnost, kratkovidnost, astigmatizam, škiljavost (strabizam) i slabovidnost, a često toga nije niti svjesna. Upravo zato važno je redovito ići na očni pregled i kontrolu dioptrije kako bi se oči na vrijeme adekvatno zaštitile, a pogreške ispravile.

U JO-JO optikama brigu o Vašem vidu vode iskusni i pristupačni stručnjaci koji će Vam uz testiranje vida dati i savjete oko najbolje zaštite očiju te Vam pomoći odabrati najbolje dioptrijske okvire.

Pregled vida u JO-JO optici

Očni pregled ili oftalmološki pregled sastoji se od nekoliko koraka, odnosno niza testova. Oni najčešće uključuju:

Oftalmološki pregled i kontrola vida potpuno su bezbolni pregledi koji traju kratko, a iznimno su važni za zdravlje očiju i povećanje kvalitete života.

Pobrinite se i Vi za zdravlje svojih očiju i naručite se na besplatan pregled vida u JO-JO optici!

Pregled za leće

U JO-JO optikama radimo i pregled za leće, stoga ako već nosite kontaktne leće ili biste ih željeli nositi umjesto dioptrijskih naočala ili uz njih, tu smo za Vas! Stručno i pažljivo ćemo obaviti očni pregled za leće i preporučiti Vam najbolje opcije. Obratite nam se s povjerenjem i naručite se za besplatan pregled vida već danas!

Besplatan pregled vida

U svim JO-JO poslovnicama provjeru vida možete obaviti brzo, jednostavno, bez čekanja te potpuno besplatno! Provjera vida uključuje kontrolu dioptrije, kontrolu vidne oštrine, te stručne savjete o pravilnoj upotrebi naočala ili kontaktnih leća. Obratite nam se s povjerenjem!

VAŠA KOŠARICA

close

Prijavite se na newsletter