Welcome to our website

Otopina za leće | Otopine Akcija | JO-JO Optika

Prikazuje se svih 16 rezultata

Za ugodno nošenje, pravilnu higijenu i učinkovitu dezinfekciju kontaktnih leća iznimno je važno imati kvalitetnu otopinu za leće. Otopina ili vodica za leće neizostavna je pri korištenju te pravilnom čuvanju i odlaganju leća, a njezina glavna uloga jest upravo očuvanje Vaših leća. Tekućina za leće održava leće adekvatno vlažnima te ih čisti i dezinficira.U JO-JO optici pronaći ćete samo najkvalitetnije, provjerene i učinkovite otopine koje će zaštititi Vaše kontaktne leće od svih vanjskih utjecaja i mikroba te tako i Vaše oči održavati sigurnima i zdravima.

Istražite našu online ponudu kvalitetnih tekućina za leće i naručite svoju na našem webshopu već danas!

Najbolja tekućina za leće – za ugodno nošenje i vrhunsku čistoću

U JO-JO optikama pronaći ćete vrhunske i višenamjenske tekućine za leće koje će svakodnevno nošenje leća učiniti ugodnijim i sigurnijim te pomoći Vašim očima da budu svježije i odmornije tijekom cijeloga dana.

Naše otopine za čišćenje i dezinfekciju leća ispunjavanju najviše standarde kvalitete, a prikladne su za očuvanje i svakodnevno čišćenje svih vrsta kontaktnih leća, uključujući meke (hidrofilne) i tvrde (plinopropusne) leće. Tekućine za leće sprječavaju stvaranje kalcijevih depozita, razvoj bakterija i mikroorganizama koji mogu kontaminirati leće, te brzo i učinkovito skidaju sve naslage s površine leća.

Odaberite pravu zaštitu i svježinu za svoje kontaktne leće te naručite provjerenu i visokokvalitetnu otopinu za leće u JO-JO optici.

Zašto kupovati otopinu za leće u JO-JO webshopu?

  • Iskoristite različite načine plaćanja – kartično, virmansko ili gotovinsko plaćanje pri preuzimanju.
  • Kupujte sigurno uz WSPay sustav za online plaćanje.
  • Naručite otopine za leće online ili druge proizvode u vrijednosti iznad 500 kn i iskoristite besplatnu dostavu.
  • Pratite status svoje narudžbe, lokaciju paketa i vrijeme dostave.

VAŠA KOŠARICA

close

Prijavite se na newsletter