Ray Ban CLUBMASTER

Ray Ban CLUBMASTER

Definicija svega što je "cool".

Priča modela Clubmaster:
Godine 1986. glumac Bruce Willis nosio je naočale  Clubmaster u TV-seriji "Slučajni partneri", učinivši ih jednostavno nezaboravnima.
Čim se pojavio, ovaj je model postao simbolom američkog načina života i obavezan modni dodatak brojnih slavnih osoba.
Otkriće nove vintage elegancije, poput one u u TV-seriji "Mad Men", dalo je novu dozu šarma ovom retro modelu vrativši mu neviđenu popularnost, posebice među hipsterima, novim gradskim intelektualcima.

Clubmaster je član obitelji legendarnih modela marke Ray-Ban. njegov gornji dio okvira izdvaja ga od drugih modela i daje osobi koja ga nosi ne samo trendseterski, nego i cool status.
Ray-Ban je taj element uveo još u 80-ima od kada jednostavno ne prestaje biti popularan, bez obzira nosi li ga Jack Nicholson, Michael Douglas ili u novije doba Beyoncé.
Zato Ray-ban obogaćuje svoju ponudu svevremenskih modela nadahnućima iz originalne povijesti i DNK-a modela Clubmaster.

Ukorak s novim trendovima i materijalima, Ray-Ban svake godine uvodi nove inovacije. Od leća sa zrcalnim premazom u jarkim bojama do aluminijske verzije Clubmastera. Osim toga, jednako kao i drugi proslavljeni modeli, Clubmaster je također dostupan u jednom od najinovativnijih materijala zvanom Light Ray. To znači da naočale nemaju niti jedan vijak ili var, što je naišlo na izuzetno dobre rekacije kupaca. 
Sve to čini ovaj model iznimno atraktivnim i za ljubitelje tehnoloških noviteta, i za trendsetere.

 

 
Ray Ban CLUBMASTER