Essilor EYEZEN

Essilor EYEZEN

Pametni telefoni, tableti, kompjuteri i televizija postali su neophodan dio svakodnevnog života, uz pomoć kojih se socializiramo, informiramo, učimo, educiramo, radimo, igramo, opuštamo i gledamo u svijet. Istovremeno korištenje više ekrana utjecalo je na promjenu stila života i navika nosioca naočala. Oči se moraju fokusirati intenzivnije i češće kako bi se prilagodile različitim udaljenostima gledanja na više uređaja. Istovremeno oči su izložene refleksiji s ekrana i štetnoj plavo-ljubičastoj svjetlosti. Svi ovi faktori dovode do napetosti i zamora oka.

Essilor EYEZEN je naočalna leća za cijeli dan, koja opušta Vaše oči i istovremeno štiti Vaš vid za sutra.

EYEZEN FOCUS SMANJUJE NAPETOST OČIJU, POBOLJŠAVA ČITANJE SITNIH ZNAKOVA, OSIGURAVA PRIRODAN POLOŽAJ TIJELA PRI KORIŠTENJU PAMETNOG TELEFONA.
Sposobnost akomodacije oka tijekom života slabi, zato se za vrijeme upotrebe digitalnih ekrana oko još više napreže, što doprinosi još bržem slabljenju sposobnosti akomodacije.Zona ultra blizine Eyezen Focusa je raspoređena na donjem djelu naočalne leće i ukalkulirana je u akomodaciju oka prilikom upotrebe digitalnih uređaja, a u skladu s fiziološkim potrebama određene dobne skupine.

Uz Essilor Eyezen naočalnu leću odaberite i CRIZAL PREVENCIU zahvaljujući kojoj dobivate zaštitu od UV zraka i štetnog PLAVO-LJUBIČASTOG svjetla s digitalnih ekrana.Crizal Prevencia osigurava odmorne oči uz smanjenu refleksiju s digitalnih ekrana i poboljšan kontrast.

 

 
Essilor EYEZEN