Usluge

Stručno savjetovanje i mjerenje vida

Provjeru vida možete obaviti brzo i jednostavno, bez čekanja i potpuno besplatno!
Kod nas se brizi o vidu pristupa stručno i s posebnom pozornošću: od savjeta oko najbolje zaštite očiju do odabira dioptrijskih okvira i sunčanih naočala.


Stručna pomoć pri odabiru okvira i naočalnih leća

Optika je opremljena najsuvremenijom tehnologijom za izradu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih naočala te nudi visoko sofisticirana rješenja za svakog korisnika. Uz jednojakosne i bifoklane proizvodimo i multifokalne (progresivne) naočale kojima se postiže maksimalna vidna oštrina na svim udaljenostima (gledanje na blizu, na srednju udaljenost i na daleko).

Također, u ponudi imamo i individualne jednojakosne leće koji omogućuju bolji periferni pogled (koji je osobito bitan kod većih dioptrija) te Anti-fatigue leće (napredna jednojakosna leća koja smanjuje zamor oka,uz korekciju) te Interview leće (ima sve prednosti jednojakosne leće za blizinu prema zadanom receptu ali dodatno pruža dobar vid i na srednjoj udaljenosti.)


Kvalitetna i brza izrada naočala

Naočale izrađujemo u vlastitoj, vrhunski opremljenoj radionici na najmodernijim kompjuterskim strojevima i aparatima. Kvalitetu izrade garantiraju naši majstori očne optike.


Servis svih vrsta naočala (lotanje i popravci naočala)

Manje popravke na naočalama napravit ćemo Vam besplatno kao i servis te prilagodbu kupljenih naočala. Razumijemo hitnost Vaših zahtjeva. Lotamo, varimo, lijepimo i popravljamo sve vrste Vaših polomljenih naočala i okvira bez obzira da li se radi o plastičnim, metalnim ili titanijum okvirima.


Kontaktne leće i otopine

Iz ponude kontaktnih leća možete odabrati: dnevne leće, dvotjedne leće, mjesečne leće, tromjesečne leće, godišnje leće; leće za astigmatizam i multifokalne leće, leće u boji te sve otopine za održavanje leća kao i kapi za oči.
Nositelji kontaktnih leća, osim pregleda vida za leće, dobit će poduku o stavljanju i nošenju leća kao i stručne savjete o lećama i održavanju leća.


Velik izbor sunčanih i dioptrijskih okvira

U ponudi imamo i veliki izbor sunčanih naočala i dioptrijskih okvira vodećih robnih marki koje potpisuju poznati modni kreatori: Burberry, Gucci, Giorgio Armani, Persol, Prada, Ray Ban, Vouge, Carrera.


Primamo recepte HZZO-a

Primamo recepte HZZO-a za izradu naočala, kontaktnih leća i slušnih pomagala. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija, iznimno ljubazno i stručno osoblje izaći će vam u susret.


Loyalty program

Sve naše vjerne stranke u loyalty programu dobivaju dodatne popuste!


Mogućnost plaćanja gotovinom i karticama

Nudimo razne privlačne mogućnosti plaćanja koje neće odmah pretrpati Vaš račun. U suradnji s bankama osigurali smo mogućnost plaćanja na rate, ali i beskamatno plaćanje do određenog broja rata. Obrada rata odvija se izravno na mjestu kupovine.