ESSILOR EyeDrive®

ESSILOR EyeDrive®

ESSILOR EyeDrive®

INOVACIJA ZA VOZAČE
Ovaj novi segment specijalno je dizajniran za neometan, jasan vid danju i noću - savršeno rješenje za sve vozače.


REFLECT CONTROL - novitet u tehnologiji izrade leća
Reflect Control tehnologija osnova je za izradu EyeDrive leća. Pruža jedinstvenu kombinaciju dizajna i dorade na leći. Smanjuje neugodu izazvanu bliještanjem svjetla izloženim za vrijeme vožnje koja
dolaze iz različitih izvora te pojačava kontrast. Za vrijeme slabih svjetlosnih uvjeta noćna refleksija s EyeDrive lećama je do 90% niža u usporedbi sa standardnim lećama ( bez AR-a, indeksa 1.6 ) i 57% niža u usporedbi s lećama s doradom trenutno dostupnim na tržištu. Također, danju, EyeDrive leće pružaju iste performanse kao organska leća sa svim zaštitnim slojevima. Noću, njihova izvedba je dvostruko bolja. Zahvaljujući širokim vidnim poljima, nova tehnologija doprinosi kvalitetnom vidu vozača, bez obzira na zonu gledanja.


 

EyeDrive leće su dostupne u dva dizajna:

  • ​JEDNOJAKOSNE LEĆE

​​​Pružaju opušten vid i sigurnu vožnju bez obzira na vremenske uvjete, tijekom cijelog dana.
​EyeDrive jednojakosne leće dostupne su u dvije vrste: kao standardne EyeDrive jednojakosne leće i EyeDrive PRO koje uzimaju u obzir parametre okvira te način nošenja naočala.

 

  • ​PROGRESIVNE LEĆE

EyeDrive PAL progresivne leće su idealan izbor za prezbiope, osobe koje trebaju korekciju vida za daljinu i blizinu. Pružaju neometan vid preko cijele površine leće, savršen pogled na cestu, ​retrovizore i stražnje staklo, kao i navigacijske uređaje i kontrolnu ploču.
Ukoliko se uključe dodatni parametri nosioca, dobiva se personalizirana EyeDrive PAL PRO 4U leća ​dizajnirana za svakog pojedinog nosioca. 

 

ZAŠTITA OD SUNCA - ČAK I IZA VJETROBRANSKOG STAKLA
Transitions® XTRActive® leće savršeno se prilagođavaju svim svjetlosnim uvjetima. Pružaju dobar vid na jakom suncu kao i na slabo osvjetljenoj cesti ili tunelima. Transitions® XTRActive® leće također su savršeno prilagođene za noćnu vožnju. Kombiniraju optimalnu zaštitu od bliještanja noću i udobnost za vrijeme dnevne vožnje.


 

DOSTAVA:
* besplatna dostava iznad 500,00 kn
* 20,00 kn dostava ispod 500,00 kn

Pošaljite nam upit za:

ESSILOR EyeDrive®